HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

de-greeuw

4 tegen 4 toernooi

Beste coaches/begeleiders van de E- en D-Pupillen,

Zaterdag 22 oktober organiseren we voor de 4e keer ons eigen 4 tegen 4 toernooi voor de E’tjes en de D’tjes. Afgelopen jaren bleek dit onderlinge toernooi bijzonder geslaagd. De kinderen beleefden een paar fantastische uurtjes op ons complex.

Op vele kleine veldjes zullen de kinderen in teams van 5 (1 wissel) het tegen elkaar opnemen. Alle teams worden gemixt, de E’tjes en D’tjes uiteraard wel gescheiden.

We zullen diverse poules maken en elke team zal ook zijn eigen naam krijgen (az-psv-barcelona-inter milaan etc.) Dit maakt het voor de kinderen altijd extra leuk.

Hoewel we aan het einde enkele winnaars zullen ‘huldigen’ blijft ons doel de kinderen plezier te laten maken bij deze afwijkende vorm van voetbal.

Om dit toernooi goed te verlaten lopen hebben we jullie hulp nodig!

Graag willen wij van jullie voor 15 oktober de namen van de deelnemende spelers hebben. Deze kunnen voor die tijd gemaild worden naar Frank Dekker: forza_az67@hotmail.com. Aan de hand hiervan kunnen wij de poules en indelingen gaan maken. We rekenen erop dat jullie ze lekker enthousiast hiervoor maken zodat er zoveel mogelijk kinderen mee zullen doen!

Hoewel we de exacte tijden nog niet vast hebben liggen kunnen jullie er van uitgaan dat het toernooi plaats vindt tussen 09:30 en 13:00 uur.

Uiteraard komt er ook een melding van deze happening op onze site: www.spartanen.nl.

Indien jullie nog vragen hebben kunnen jullie altijd bij 1 van ons terecht!

Met vriendelijke 4 tegen 4 groet,

Lex Marcus

Frank Dekker

geplaatst op 1-10-2011