HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

de-greeuw

Nieuw sponsorcontract

Ondertekening nieuw sponsorcontract met de Bouwgroep Ursem BV. 05-09-10

Zondag is het nieuwe sponsorcontract met de Bouwgroep Ursem BV ondertekend. Al ruim 30 jaar is dit bedrijf de hoofdsponsor van Spartanen en zondag jl. hebben we weer voor drie jaar bijgetekend. Wij danken de Bouwgroep Ursem BV voor de prima samenwerking en financiële ondersteuning van onze vereniging. Wij hopen dat deze samenwerking nog jarenlang mag voorduren. Uiteraard wensen wij onze hoofdsponsor veel succes de komende jaren in deze moeilijke periode voor de bouwsector. Als binnenkort onze tribune geschilderd is zullen we nieuwe foto’s van het eerste elftal plaatsen op onze website.

 

 

Aannemersbedrijf Pieter Schouten sponsort pupillen F6

Pieter Schouten van het gelijknamige aannemersbedrijf is de trotse sponsor van de nieuwe F6. Deze 1e jaar pupillen mogen zich het komende seizoen bewegen in sokken, broekjes en shirts met daarop het logo van deze nieuwe sponsor.  De shirts en broekjes zijn allemaal voorzien van een nummer.

Wij als vereniging zijn Pieter, die zich voornamelijk bezighoud met nieuwbouw en verbouw van woningen, zeer erkentelijk voor deze sponsoring.  Wij hopen er een heel mooi seizoen van te maken, waar plezier en samenspelen vooropstaat.

  

ALGEMEEN

Wat voor alle verenigingen geldt, is uiteraard ook voor voetbalvereniging Spartanen van toepassing: om de club financieel gezond te houden, is tegenwoordig veel geld nodig. Door te moeten voldoen aan bijvoorbeeld milieu eisen of gemeentelijke verordeningen, stijgen de kosten snel. Ook vaste lasten en onderhoudskosten groeien sneller dan voor een vereniging wenselijk is.

Hiertegenover staan de contributiegelden, maar het is helaas onmogelijk om de begroting hiermee sluitend te maken. Een andere bron van inkomsten is inmiddels onmisbaar geworden: sponsoring.

  Om Spartanen te steunen zijn er een aantal mogelijkheden tot sponsoring:
  Shirtreclame
  Reclameborden
  Wedstrijdballen
  Vrienden van Spartanen

In de wetenschap dat u Spartanen een warm hart toedraagt, hopen wij dat u een keuze kan maken uit één of meerdere van deze sponsormogelijkheden.

Voor wat betreft de hoogte van de sponsorbedragen is het moeilijk om een richtlijn te geven. U heeft misschien voor uzelf een bepaald budget om bij te dragen in gedachten. Om niet teveel verschillen in de bedragen te verkrijgen heeft het Bestuur gemeend om in ieder geval een minimale bijdrage aan te geven.

Wellicht ten overvloede, maar het zij toch nog maar even vermeld: de fiscus betaalt mee.
De reclamekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Indien u, na het doornemen van de mogelijkheden tot sponsoring, nog vragen heeft of mogelijk zelfs al een besluit heeft genomen om een bepaalde manier van sponsoring voor uw rekening te nemen, dan kunt u zich wenden tot onderstaand adres:

Aad Kraakman
0229-573717

  geplaatst op 1-11-2010