HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

de-greeuw

KGB I - Spartanen I

Effectiever!

BOVENKARSPEL – Op sportpark De Rozenboom van KGB lag het hoofdveld er goed bij. Het was een klein beetje drassig maar zeker goed bespeelbaar. De mannen van Marco Boots begonnen erg slap aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten reageerde de spelers van KGB alert op balverlies van het middenveld van Spartanen en met een steekpass werd de diepgaande spits van KGB goed weggestuurd. Hij kwam één-op-één met keeper Groen en hij maakte makkelijk de kans af. Dit spelletje hanteerde KGB voornamelijk, Reactievoetbal! Met de kont in de krib tegen hun eigen 16-meterlijn aan en loeren op foute passes van de tegenstander. Maar door deze style te hanteren kreeg KGB nog twee grote kansen. Gelukkig voor Spartanen stond de verdediging of keeper Groen op de juiste plaats.

Na 20 minuten ging het beter lopen bij de ploeg uit Wognum. Er kwamen hier en daar een aantal kansen. Helaas werden ze niet verzilverd. Spartanen bleef doorgaan met aanvallen en dat resulteerde in een gelijkmaker. Deze goal kwam op naam van Maarten Zuiker. Martijn Doodeman gaf de bal voor op spits Koppes, de spits kwam met zijn kopduel in botsing met de keeper. De bal ging niet richting doel maar kwam voor de voeten van Zuiker. Hij schoot de bal in een leeg doel, 1-1. Na deze goal kwamen er nog een aantal kansjes. De grootste kans was voor rechtsback Baas. Na een mooie individuele actie op de achterlijn van Feld, dribbelde hij verder richting het doel. Feld gaf de bal netjes af en de vrijstaande Baas, alleen maaide de rechtsback half over de bal heen.

Na de rust nam Spartanen het hef weer in handen maar creëerde te weinig echte grote kansen. Een echte kans was er alleen nog voor Van der Gracht. Na een mooi één-twee’tje met M.Zuiker kreeg Van der Gracht een goede schotkans om de 1-2 te scoren. Helaas redde de keeper prima. Het slotoffensief was jammer genoeg niet voor Spartanen maar voor de thuisploeg. KGB creëerde nog een aantal goede kansen maar het afwerken was erg matig.

Zo verspeelt de ploeg van Marco Boots de afgelopen twee wedstrijden vijf punten terwijl het niet nodig had hoeven zijn. Zondag staat er een thuiswedstrijd te wachten tegen Vrone.

geplaatst op 11-11-2013