HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

wireitup

2e kunstgrasveld bij Spartanen in zomer 2017.

Het bestuur van de s.v. Spartanen heeft in de afgelopen anderhalf jaar diverse keren contact gehad met gemeente Medemblik i.v.m. ons verzoek om een tweede kunstgrasveld aan te leggen op het     B-veld. Ons verzoek hebben wij onderbouwd met een behoefte-bepalingsonderzoek van de KNVB, uit dit onderzoek kwam naar voren dat de noodzaak voor Spartanen enorm hoog is om tot aanleg over te gaan van een tweede kunstgrasveld. Wij hebben het college weten te overtuigen en de aanlegkosten zijn meegenomen in de begroting van de gemeente Medemblik voor het aankomende jaar. Na overleg met gemeente Medemblik is overeengekomen dat ook de s.v. Spartanen een bijdrage gaat leveren om te komen tot aanleg van dit tweede kunstgrasveld. Dit zal gaan om een financiële bijdrage en wellicht een deel zelfwerkzaamheid. Hierbij wordt gedacht aan de aanleg van een tegelpad rondom het veld. In de komende maanden zullen wij via de site onze leden en ouders van onze leden informeren hoe wij de financiële bijdrage willen gaan invullen.

Uiteraard zal er rekening worden gehouden met de uitkomsten van het RIVM onderzoek naar de gezondheidsrisico’s van het spelen op kunstgras. De uitkomsten van dit onderzoek worden verwacht voor het einde van het jaar. Mogelijk worden er alternatieven gebruikt voor de demping van de velden en zal er i.p.v. rubberkorrels  gekozen worden voor kurk of kokos.

Het bestuur van de s.v. Spartanen is content dat de begroting van de gemeente Medemblik is aangenomen door de raad van Medemblik en wij gaan ervan uit dat de aanleg zal gaan plaats vinden in de zomerstop van het jaar 2017.

Jack Stam (vzt. s.v. Spartanen)

geplaatst op 11-11-2016