HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

transportbedrijf-c-zwaan

Bekendmaking opbrengst Grote Clubactie

Dinsdagavond 11 december waren we door De Grote Clubactie uitgenodigd bij Van der Linden van Sprankhuizen voor de symbolische uitreiking van de cheques met de opbrengst van de actie.

De avond werd geopend door de heer Van der Linden van Sprankhuizen zelf, die ons allemaal van harte welkom heette. Na het tonen van een korte video over De Grote Clubactie, werd er overgegaan tot het uitreiken van de cheques. In totaal 26 vereniging waren op de uitnodiging ingegaan en aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.

Met lichtelijk toenemende spanning werden de cheques van de nummers 26 t/m 4 uitgereikt. Het bedrag van de opbrengst was inmiddels aardig opgelopen en wij waren nog niet aan de beurt geweest. Vervolgens kwamen de nummers 3 en 2 en bleek de sv Spartanen van alle aanwezige verenigingen de hoogste opbrengst opgehaald te hebben !!

Namelijk: € 2.521,92 !!!

Een fantastische opbrengst !!

Nogmaals dank aan alle leden die loten hebben verkocht. We hopen dat jullie volgend jaar weer willen meewerken aan een minstens even grote lotenverkoop voor de vereniging.

Ineke en Mark

 

geplaatst op 11-12-2012