HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

wireitup

Teamindeling jeugd 2017 - 2018

Beste jeugdleden, ouders/verzorgers,

De afgelopen tijd is er in goed overleg tussen teamcoaches, trainers en afdelingscoördinatoren een voorlopige teamindeling samengesteld voor het voetbalseizoen 2017/2018. Elk jaar is dat opnieuw een hele puzzel, maar we denken er ook dit jaar in te zijn geslaagd om een evenwichtige indeling tot stand te hebben gebracht. In verband met mogelijke aanmeldingen/afmeldingen, kunnen teams de komende tijd nog kleine aanpassingen ondergaan. We willen iedereen graag informeren hoe de teamindeling heeft plaatsgevonden.

Recreatief en selectief voetbal zijn bij Spartanen gelijk aan elkaar: plezier en resultaat gaan hand in hand. Uiteraard is er door verschil in aanleg een andere benadering gekozen bij selectie- en recreatieteams zonder daarbij iemand te kort te willen doen. Bij het samenstellen van de teams is er gekeken naar de aanwezige (individuele) kwaliteiten van de (jeugd)spelers.

Bij de jeugdteams zijn de 1e en 2e teams van de desbetreffende afdeling, in eerste instantie geselecteerd op hun individuele kwaliteiten. Deze teams bestaan uit 1e en 2e jaars junioren/pupillen. Bij de overige teams is bij de indeling (daar waar mogelijk) zoveel mogelijk geprobeerd om de meer recreatieve teams zoveel mogelijk in stand te houden.

 

TEAMINDELINGEN JEUGD - 10.07.2017.xlsx 

 

Wij stellen uitdrukkelijk dat alle teams gedurende het seizoen nooit vaststaan en dat ze tussentijds gewijzigd kunnen worden.
Wij wensen iedereen een hele prettige zomervakantie toe en kijken uit naar het nieuwe voetbalseizoen!

Het voetbalbestuur SV Spartanen

geplaatst op 11-7-2017