HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

administratiekantoor-a-sinnige

Voortgang bouwplannen sv Spartanen

Het is al weer een tijdje geleden dat jullie iets hebben vernomen over de ver- en nieuwbouwplannen voor ons sportcomplex. Maar achter en voor de schermen zijn wij op allerlei vlakken keihard bezig om binnen afzienbare tijd daadwerkelijk te beginnen met het project.

Even de stand van zaken t/m heden.

Wij hebben een architect een ontwerp laten maken dat voor de huidige situatie, maar zeker ook voor de toekomst voorziet in al onze sportieve eisen voor zowel voetbal als handbal. In dit ontwerp is uitbreiding van het aantal bestaande kleedkamers opgenomen en het grondig renoveren van de huidige kleedkamers.

Op dit moment zijn een aantal bouwondernemingen bezig om aan de hand van dit ontwerp en de bijbehorende tekeningen, een passende prijsaanbieding te maken.

Daarnaast zijn we druk in overleg met de gemeente om zaken als vergunningen en financiering rond te krijgen. Zoals u zult begrijpen zijn dit vaak complexe en tijdrovende procedures.

Wij hopen dan ook dat wij op korte termijn onze plannen aan u kunnen presenteren. Op dit moment kunnen wij nog niet aangeven wanneer dat zal zijn, maar houd de site en de aanplakbiljetten in de kantine in de gaten.

De komende weken en maanden zullen wij u wat vaker gaan benaderen met nieuws over de nieuwbouw, maar ook met het verzoek ons op allerlei vlakken te helpen met het realiseren van dit prachtige bouwproject.

Met sportieve groet

Bestuur sv Spartanen

 

geplaatst op 13-4-2012