HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

via-sophia-reclame-vof

Donderdag 16 mei: Beslissingswedstrijd Spartanen 1 - Woudia 1, Aanvang 19: 00 terrein Always Forward

Wat was het afgelopen zondag spannend! Tot in de 2e helft leek het erop dat Spartanen 1 na de wedstrijd tegen Grasshoppers al kampioen in de 4e klasse zou worden, vanwege de tussenstand bij ALC - Woudia. Doordat uiteindelijk zowel Spartanen 1 als Woudia 1 hun wedstrijden met winst wisten af te sluiten, moet een beslissingswedstrijd nu uitkomst brengen wie zich kampioen van de 4e klasse mag noemen. Deze beslissingswedstrijd wordt a.s. donderdag om 19:00 gespeeld op het terrein van voetbalvereniging Always Forward in Hoorn Route Always Forward.

Natuurlijk roepen we als Bestuur alle leden van Spartanen op om bij deze beslissingswedstrijd aanwezig te zijn en om Spartanen 1, zoveel mogelijk in Spartanen tenue, aan te moedigen in hun jacht naar het kampioenschap. Het wordt de wedstrijd van het seizoen en er wordt een prachtige pot voetbal verwacht!

Entreeprijzen:

  • Kinderen tot 12 jaar:
    gratis
  • Vanaf 12 jaar tot 18 jaar:
    € 1,50
  • Vanaf 18 :
    € 3,=

Als je dus op de fiets wil gaan, dan kun je je aansluiten bij een groep supporters die hebben aangegeven om a.s. donderdag om 18:15 vanaf Café Stam per fiets naar Hoorn te vertrekken.  Voor supporters die met de auto gaan is het wellicht een goed idee om zoveel mogelijk gezamenlijk naar Hoorn af te reizen. Bij de accommodatie is in principe voldoende parkeergelegenheid.

Na afloop van de beslissingswedstrijd is de kantine van Spartanen geopend om hopelijk het kampioenschap te vieren en anders om de wedstrijd na te bespreken. Ook daar zijn dan alle supporters van onze vereniging van harte welkom!

We zien iedereen met een Spartanenhart graag donderdag om 19:00 bij Always Forward. We hopen dan ook op een grote opkomst!

Het voetbalbestuur

geplaatst op 13-5-2013