HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

transportbedrijf-c-zwaan

Voetbaltoernooien

Na afloop van de reguliere competitie is het de gewoonte om ter afsluiting van het seizoen nog een aantal toernooien te spelen. Ook dit jaar is dat weer het geval. In het programma van de afdeling voetbal is terug te vinden op welke data er toernooien worden gespeeld. Ondanks dat we wel de datum van het toernooi weten, zijn vaak nog niet de precieze tijden bekend. Daarom is er in dat geval soms een fictieve tijd opgenomen. Bij opmerkingen valt te zien of het programma al bekend is, of dat het programma nog volgt. Wanneer van de organiserende vereniging de juiste informatie wordt ontvangen, dan zal in het laatstgenoemde geval het programma hier later nog op aangepast worden.

De teamcoaches ontvangen van de afdelingscoördinatoren tijdig het programmaboekje. Over het algemeen ontvangen we als vereniging ongeveer 1 week voorafgaande aan het toernooi deze gegevens. 

Op de Spartanensite is onderin het menu de volledige toernooikalender te vinden. Hier kan per datum worden bekeken welk team aan welk toernooi deelneemt.

Het bestuur

geplaatst op 13-5-2013