HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

cafe-restaurant-partycentrum-stam

Bouw- en aannemersbedrijf Buckes nieuwe shirtsponsor Spartanen D3

 

Begin dit seizoen bleek dat de shirtjes die aan de D3 uitgereikt werden toch wel nodig aan vervanging toe waren. Echter in deze krappe tijden is het niet altijd gemakkelijk om sponsors te vinden die hier geld in willen steken.

Wij waren dan ook zeer verheugd dat Sjors Schilder aangaf met zijn bouwbedrijf en aannemersbedrijf Buckes te willen sponsoren.

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. De uitreiking van de shirts. Onder het genot van gebak en fris voor de mannen en koffie voor de in groot aantal aanwezigen ouders konden wij de shirts presenteren. Na een kort woordje van de begeleider waarin Miranda en Sjors werden bedankt voor de sponsoring, werd het 1e shirt uitgereikt aan hun zoon Mike. Deze had dan ook de eer om als 1e een nummer te mogen uitkiezen. Daarna mochten de keeper (Niels Dekker) en aanvoerder (Nick Bleeker) de shirts in ontvangst nemen. Zoals te zien op de foto’s is het een prachtig tenue wat we nu hebben.

Nadat alles genuttigd was, werden de overige shirts en nummers verdeeld en de tenues aangetrokken om met zijn allen op de foto te gaan. Daarna vertrokken we richting VVW om de 1e punten in de nieuwe shirts te pakken.

Na een spannende 1e helft waar we via 3 counters met 3-1 voorsprong konden gaan rusten, wisten we de voorsprong de 2e helft niet vast te houden. Het werd onder toeziend oog van de sponsor en veel meegereisde ouders uiteindelijk 4-4. Toch het eerste punt in het nieuwe shirt.

Namens Spartanen, nogmaals dank aan Sjors en Miranda en ik hoop dat de mannen de 2e seizoenshelft de naam van Buckes hoog houden.

Namens Spartanen jeugd allen fijne feestdagen en een goed 2012.

 

 

geplaatst op 15-12-2011