HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

de-greeuw

Vrijdag 1 juni 20:00 uur - Presentatie bouwplannen.

Na jaren van overleg kunnen we nu eindelijk onze bouwplannen realiseren. Wij schrijven met name plannen omdat nog niet duidelijk is hoe de plannen in samenwerking met de gemeente gefinancierd kunnen gaan worden. Voor ons is sinds ongeveer twee jaar duidelijk, na overleg met gemeente, dat we nog minimaal 20 jaar op de huidige locatie zullen blijven. Na deze duidelijkheid is er een bouwcommissie gevormd en samen met de handbalvereniging zijn er plannen / mogelijkheden bedacht om de huidige opstallen te renoveren en te verbouwen. De samenwerking om te komen tot goede plannen heeft geresulteerd in een fusie van de handbal- en voetbalvereniging tot de sportvereniging Spartanen.

Na onderzoek van diverse mogelijkheden is de bouwcommissie in zee gegaan met ME-architecten. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig renovatie / aanbouwplan waar Spartanen zeer goed de toekomst mee in kan gaan. Ondertussen hebben wij ook een indicatie wat deze plannen gaan kosten en proberen wij de financiering rond te krijgen. Dat dit een lastig verhaal is een deze neerwaartse tijd lijkt ons een duidelijk verhaal.

Op vrijdag 1 juni om 20.00 uur willen wij onze plannen presenteren in de kantine van de sportvereniging Spartanen.

Wij rekenen op een hoge opkomst van leden en vooral ook ouders van jeugdleden. Onze verenging bestaat voor ongeveer 75% uit jeugdleden en de financiële gevolgen voor de leden in de toekomst gaan zekere ook een rol spelen. Vandaar ook een oproep aan ouders van jeugdleden om aanwezig te zijn bij deze presentatie.

Tot vrijdag 1 juni !!

Bestuur sv Spartanen


geplaatst op 15-5-2012