HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

via-sophia-reclame-vof

Goede winterstop

Warmenhuizen – Beide elftallen van de selectie zijn met een goed gevoel de winterstop in gegaan. Het team van Lex Marcus is Herbstmeister en het team van Marco Boots heeft het eerste halve seizoen winnend afgesloten. Dat ging ten koste van VIOS W. De ploeg uit Warmenhuizen kende vorige week een gekke wedstrijd waarin zij drie rode kaarten hadden. Maar geen één van de rode kaarten werd vervolgd in een schorsing. Verder heeft Vios goede spelers in huis zoals Prenda (oud-Zwaluwen’30) en Arjan Wisse (oud AZ speler). Prenda begon vanaf de aftrap en Wisse zat verrassend op de bank.

In het begin van de wedstrijd waren beide ploegen afwachtend naar elkaar. Ze lieten elkaar het spel opbouwen maar dat lukte Spartanen beter dan de thuisploeg. Het veld hielp niet echt mee maar beide ploegen hadden daar last van. In de eerste helft gebeurde er weinig spectaculaire dingen. Er waren wat kleine kansjes voor V. d. Gracht, J. Velzeboer en Feld. De ruststand was 0-0.

In de tweede helft kwam er een sterk Spartanen uit de kleedkamer. De ploeg uit Wognum gaf vroeg druk en daar had Vios bijzonder veel moeite mee. Er kwam steeds meer ruimte voor de aanvallers en ze kwamen een aantal keer gevaarlijk door. Een kwartier voor het einde kwam dan eindelijk de bevrijdende treffer. Invaller Edwin Schouten kwam als pinch-hitter in het veld en werd instelling gebracht door een mooie opzette aanval waar V. d. Gracht, Koppes en N. Velzeboer in betrokken waren. Schouten werd vrij voor het doel gezet en voor hem was het een koud kunstje om de kans af te maken, 0-1! Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Mark v. d. Gracht nog grote kansen op de 0-2. Helaas bekroonde hij zijn goede wedstrijd niet met een doelpunt.

Met deze overwinning is Spartanen naar de derde plek geklommen en dat is een keurig resultaat als nieuwkomer in de derde klasse. In het tweede helft van de competitie zullen de prijzen worden verdeeld en de eerste wedstrijd in januari is meteen een hele belangrijke wedstrijd voor het verdere verloop.

Zondag 19 januari: Spartanen – Spirit ’30!!

Stand: Punten:

 1. Spirit’30 26

 2. VVW 25

 3. SPARTANEN 23

 4. VVS’46 21

Topscorerslijst:

 1. Maarten Zuiker (5)

 2. Edwin Schouten (4)

 3. Joost Feld (4)

 4. Bram Koppes (3)

 5. Mark v d Gracht (2)

 6. Jordi Velzeboer (1)

 7. Joeri Zuiker (1)

 8. Martijn Doodeman (1)

AssistenKoning:

 1. Mark v d Gracht (5)

 2. Bram Koppes (4)

 3. Joost Feld (4)

 4. Martijn Doodeman (2)

 5. Nick Velzeboer (1)

 6. Dave Baas (1)

geplaatst op 17-12-2013