HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

cafe-restaurant-partycentrum-stam

Derby SEW - SPARTANENZondag 20 maart wordt de derby der derby’s weer gespeeld, maar nu op Nibbixwoudse bodem.
S.E.W. en Spartanen maken beiden een geheel verschillend seizoen door. Spartanen, inmiddels toch een gevestigde naam in de derde klasse, beleeft een allesbehalve glorieus seizoen. De ploeg is helaas dan ook ver onder S.E.W. terug te vinden in de rangschikking. S.E.W. maakt een formidabel seizoen door lijkt goede papieren te hebben voor de eindzege in de competitie deze jaargang.
Spartanen heeft de punten hard nodig en zal uiteraard revanche willen nemen op de smadelijke thuisnederlaag van het begin van dit seizoen. Winnen of een punt halen zal fantastisch zijn! Ik weet zeker dat de ploeg er alles aan zal gaan doen om een goed resultaat te halen in Nibbixwoud. Steun van supporters is hierbij van groot belang. Ik roep dan ook alle leden, ouders van jeugdleden, supporters en ander Wognummers op om het eerste elftal van Spartanen te steunen in de uitwedstrijd tegen SEW op het sportpark 't Woudje in Nibbixwoud.
De thuiswedstrijd was qua resultaat een gigantische domper, maar de publieke belangstelling en de volle kantine na afloop waren een mooie opsteker voor de penningmeester. Ook na afloop waren er veel supporters uit Nibbik bij ons in de kantine.
Met de steun van veel Wognums publiek zal het eerste elftal volop de strijd aangaan met de titelkandidaat nummer 1. Wij hopen en verwachten ongeacht het resultaat dat we met elkaar spelers, bestuurders en supporters kunnen genieten van een heerlijk glaasje bier na afloop in de kantine bij SEW.

Kortom: het belooft een interessante burentwist te worden. Dus komt allen dit zien en meebeleven.
Wellicht een mooi idee om gezamenlijk te vertrekken per fiets vanaf de Sportlaan. Vertrek: 13.30 uur

Jack Stam
vzt. Spartanen

geplaatst op 17-3-2011