HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

administratiekantoor-a-sinnige

Zes punten weekend

Zes punten weekend!

 

WOGNUM – Sinterklaas kwam het dorp binnenrijden en bijna op hetzelfde moment had Edwin Schouten het eerste doelpunt voor zijn team gemaakt. Het tweede elftal had een thuiswedstrijd tegen het laagstaande ZAP 3. De tegenstander kon totaal geen vuist maken tegen het sterke team van Lex Marcus. De ruststand was 3-0 en de einduitslag was 5-1! Met deze goede voorzetting is het tweede elftal naar de tweede plek geklommen. Hopelijk houden ze deze lijn vast en kan er misschien iets moois uitkomen.

Voor de wedstrijd van het eerste elftal werd er al veel gesproken over het spel van Vrone. Volgens de kranten en andere verenigingen speelt Vrone voornamelijk de lange bal naar hun lange, bonkige spits en daar vandaan proberen ze verder te voetballen met hun creatieve aanvoerder. Dit spelletje werd goed onderbroken door de verdedigers en middenvelders van Spartanen. In de eerste helft hebben de gasten uit Sint-Pancras geen kans gecreëerd. Daar tegenover waren er wel kleine kansjes voor de thuisploeg. Uiteindelijk resulteerde het even later wel in een doelpunt. J. Velzeboer dribbelde op vanaf de middenlijn en speelde spits Koppes dmv een lange bal in. De spits passte de bal met z’n borst op de inkomende Van der Gracht. V.d. Gracht gaf de bal direct voor op Koppes en hij lobte de bal uit de lucht over de boomlange keeper Snoek heen. 1-0! Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft zagen de supporters een compact Spartanen. Als team werd er beter verdedigd en pakte de momenten om aan te vallen. Zo kwamen er nog kansen om de voorsprong groter te maken. Vrone had in de hele tweede helft één grote kans. Dit kwam meer door toeval dan bewust de bal zo te spelen. Gelukkig schrok de spits van Vrone er ook van zodat hij de bal voor het doel langs schoot. Aan het eind van de wedstrijd werd het nog even onvriendelijk aan de kant van de gasten. De keeper van Vrone ging mee naar voren en ging als een wilde aap tekeer. Zo ging hij op verschillende voeten staan en sloeg hij verdediger Bakker in het gezicht. Jammer genoeg zag de scheidsrechter het niet want hij kon eigenlijk eerder gaan douchen dan z’n teamgenoten.

Het positieve voor Spartanen is dat na twee wedstrijden weer gewonnen is en dat er weer aansluiting is in de stand van de competitie. Volgende week staat er een verre uitwedstrijd te wachten op Texel, in Den Burg.

geplaatst op 18-11-2013