HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

de-greeuw

Familie voetbaldag

Op zondag 23 juni wordt de familievoetbaldag gehouden op de velden van Spartanen. Afgelopen jaren hebben diverse families een prachtige voetbaldag gehad en werd er gestreden om de keurslager Dick Kok schaal. De teams kunnen worden samengesteld uit vaders, moeders, kinderen, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s die samen gezellig met elkaar voetballen tegen andere sportieve families. We spelen met teams van zes spelers tegen elkaar. Het is dus handig om minimaal je team te laten bestaan uit 8 spelers die kunnen doorwisselen.

De sfeer onderling is altijd zeer gezellig en het gaat om het voetballen met groot en klein door elkaar. Het verstevigt de familieband en de dag zal weer een gezellige sportieve dag gaan worden. Vorig jaar speelden we in vier poules van zes teams en we gaan nu ook weer voor 24 teams, dit betekent samen goed voor + 200 voetballende familieleden. Het kan niet anders dan dat het dan weer een heel gezellige dag gaat worden als ook de supporters nog mee komen. Uiteraard gaan we ervan uit dat de weergoden zullen meewerken. De dag begint om 9.30 uur met de eerste wedstrijden en ieder team zorgt voor een eigen tenue. Het familieteam kan ook uit twee gezinnen bestaan. Het is een familievoetbaldag. Dit wil zeggen dat er spelers en speelsters meedoen van diverse leeftijden en verschillende niveaus. Uiteindelijk gaat het om Dick Kok schaal maar we laten ook de kleintjes en mindere goden lekker voetballen in de poulewedstrijden.

Geeft u zo snel mogelijk op, zodat wij onze voorbereidingen kunnen treffen. Opgeven voor 15 mei naar jackstam@quicknet.nl. (met als onderwerp opgave familievoetbaldag)

VORIG JAAR MOESTEN WE TWEE TEAMS TELEURSTELLEN. DUS GEEF JE ZO SPOEDIG MOGELIJK OP.

TEVENS ZOEK IK NOG EEN OF TWEE PERSONEN DIE MIJ KUNNEN ASSISTEREN BIJ DE ORGANISATIE VAN DEZE DAG.

Met sportieve groet,

Jack Stam

Geef via de mail door:

  • naam van je team
  • namen + leeftijden van de spelers

geplaatst op 18-4-2013