HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

wireitup

Hoe en wat tijdens de verbouw van het sportcomplex

Op 22 oktober gaat het bouwproject van ons sportcomplex van start. Dit houdt onder andere in dat alle faciliteiten van het huidige voetbalcomplex de komende maanden niet meer te gebruiken zijn. Voor zaken als kleedkamers, kantine en opbergruimte hebben wij naar alternatieven gezocht en, gelukkig gevonden !!

Hieronder een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten.

 

Toegang tot kleedkamers, bestuurskamer, kantine en speelvelden.

De huidige hoofdentree zal komen te vervallen en alleen toegankelijk zijn voor bouwverkeer. Daarom is de entree tijdelijk verplaatst naar de entree van het handbalveld. De kantine van de handbal zal dienst doen als bestuurskamer. Dan zijn er een tweetal locaties voor de kleedkamers. Er zijn kleedkamers beschikbaar in het handbalcomplex en we mogen ook de kleedkamers van de gymzaal gebruiken. Vanaf het handbalveld zal er ook toegang zijn tot de tijdelijke kantine, waarvoor wij gebruik mogen maken van de zaal van Everland. Naast de ballenvanger van het handbalveld is er een toegang gemaakt om naar de voetbalvelden toe te gaan. Borden bij de ingang en op en om het handbalveld zullen de verschillende looprichtingen duidelijk aangeven.

Fietsenstalling

Op het handbalveld zullen de huidige fietsenrekken worden neergezet. De fietsen kunnen geplaatst worden in de rekken aan de wegzijde en in de rekken op het handbalveld. Er mogen geen fietsen op of langs de velden geplaatst worden. Ook niet op trainingsavonden.

Kleedkamers

Op het handbalcomplex zijn er 4 kleedkamers beschikbaar. In de gymzaal zijn er 2, grote, kleedkamers. De indeling van de kleedkamers hangt in/bij de bestuurskamer. Door het beperkt aantal beschikbare kleedkamers, willen wij de thuis spelende leden verzoeken thuis hun tenue, sokken en voetbalschoenen al aan te trekken zodat de bezoekende verenigingen zoveel mogelijk gebruik kunnen maken van de kleedkamers. Er blijft dus een beperkte gelegenheid tot omkleden voor de thuisspelende teams. Wij zijn enorm blij dat we gebruik mogen maken van de kleedkamers van de gymzaal en willen deze dan ook elke dag zo schoon mogelijk achterlaten. Het verzoek is dan ook de voetbalschoenen bij de deur uit te trekken en in de hand mee te nemen de kleedkamer in.

Kantine

Als kantine mogen we gebruik maken van de zaal en de bar van Everland. Dit kan alleen op de wedstrijddagen in het weekend.

Wij hebben getracht de overlast voor onze leden tijdens de bouw zoveel mogelijk te beperken door bovenstaande, tijdelijke oplossingen. Wij realiseren ons dat het de komende maanden kan leiden tot enig ongemak in de voorbereiding en afsluiting van uw sport, maar rekenen op uw begrip voor de situatie.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, gaarne per e-mail: info@spartanen.nl

Groet,
Het Bestuur

geplaatst op 19-10-2012