HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

cafe-restaurant-partycentrum-stam

Eerste Soccer Event bij Spartanen groot succes!

PLAYING SOCCER IS HAVING FUN!

Eerste Soccer Event bij Spartanen groot succes!

35 Kinderen in de leeftijd van 8- tot 13 jaar hebben op 5-, 6 en 7 augustus succesvol deelgenomen aan Soccer Event.  Allemaal hebben ze het "contract" van Soccer Event met goed gevolg afgelegd en verdiend! 

Bij het 3-daagse voetbalevenement staat voetbalplezier en jezelf verbeteren voorop! Dit is dan ook enthousiast ontvangen door de kinderen, hun ouders/verzorgers en de club.Veel kinderen vonden het jammer dat het na drie dagen voorbij was en ze weer een jaar moeten wachten.…..

De Soccer-kids kregen training van gediplomeerde coaches die een passie voor het spel hebben en een enthousiaste- en positieve manier van coachen laten zien.Ook was er een aparte keeperscoach aanwezig die de keepers flink aan het werk zette.

Soccer Event daagt de kinderen uit zichzelf te verbeteren op verschillende niveaus. Tevens krijgen ze een mooi kledingpakket, contract/certificaat, gezonde lunch inclusief de hele dag drinken en in de pauze een Soccer Fun programma (quiz, latje trap, penaltybokaal etc.).

De deelnemende kinderen zijn nu goed voorbereid op het aankomende seizoen en hebben veel geleerd.

De foto’s van het sportieve evenement bij Spartanen staan op de website van Soccer Event (www.soccerevent.nl) onder fotogalerij.

Tot volgend jaar!

Have Fun and Enjoy Life while Playing Soccer with Soccer Event!

geplaatst op 19-9-2015