HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

transportbedrijf-c-zwaan

Spartanen naar Glasgow

Maandag 02-04-2012

Zaterdag zijn we met een elftal Spartanen naar Glasgow gegaan.Er werd verzameld bij Cafe Stam, zaterdag ochtend om 8.15 en van daar uit vertrokken we naar Schiphol.

Hier aangekomen verliep alles volgens planning, het vliegtuig stond al op ons te wachten en vervolgens vlogen we met Easyjet naar Schotland.In Glasgow aangekomen op naar het hotel, spullen in de kamers, en door naar een pubvoor ons eerste biertje en wat te eten. Niet moeilijk doen maar gewoon allemaal het zelfde bestellen, lekker makkelijk.

Op naar de wedstrijd van ST MIRREN tegen KILMARNOCK. Eerst nog evennaar een St Mirren pub vlakbij het stadion. Bij het stadion konden we onze entree kaartjes ophalen die door Jeroen geregeld waren. We zaten op prachtige plekken, in de zon en vlak achter de dug out. Op vierduizend man na was het stadion uitverkocht! We hebben genoten van het publiek dat daar voor alles wat er gebeurt op het veld klapt. Hier kunnen ze in Nederland nog wat van leren. Het is zelf zo dat als de trainer gaat schelden hij door het publiek gecorrigeerd. Hij biedt zelfs zijn excuses aan het publiek.

De wedstrijd was de eerste helft voor KILMARNOCK maar die benutten de kansen die ze kregen niet goed. Het spel was redelijk om naar te kijken. In de tweede helft werd ST MIRREN sterker en sterker en wist de wedstrijd uiteindelijk verdiend te winnen met 4-2 Jeroen Tesselaar en Nigel Hasselbaink speelde de gehele wedstrijd. Bij de tegenstanders KILMARNOCK speelt Danny Buis mee maar hij kwam net terug van een blessure waar door hij wel op de bank zat maar niet speelklaar was.

Dan denk je na de wedstrijd, we gaan naar een pub maar als je Peter Molenaar mee hebt dan wordt er iets anders geregeld voor je. Door wat te babbelen kwamen we in de bestuurskamer uit van de club. Hier aan gekomen hebben we ons eerst netjes voorgesteld na een biertje en een hapje namen we aan een tafel plaats in de vip ruimte. Ook dit was voor ons een verrassing en heel leuk. Een groep Schotten wilde ons graag meenemen naar een local pub en wij zijn dan wel weer zo meegaand om dit te doen.

Zondag zouden we een wedstrijd gaan kijken van ST MIRREN A1. In het hotel waar wij sliepen zagen we echter heel veel fans van CELTIC en dachten hé moet CELTIC thuis voetballen dan kunnen we beter daar heen gaan. Even stemmen met ze allen dat was niet zo moeilijk maar Jeroen dacht dit gaat niet lukken omdat het uitverkocht was. Maar ja wij hebben Peter en Ronald in ons midden. Binnen 15 minuten hadden we 12 kaarten voor de wedstrijd CELTIC tegen ST JOHNSTONE. Het werd 2-0, de wedstrijd was niet best maar de sfeer was fantastisch en een belevenis om mee te maken.

Jongens en vooral Jeroen bedankt

Gr Ab Karsten

  

geplaatst op 2-4-2012