HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

via-sophia-reclame-vof

Nieuwjaarsreceptie en Vrijwilligersavond

 
 
 
 
 
 
 
 

 


Nieuwjaarsreceptie zondag 8 januari.

Namens het bestuur wensen wij iedereen heel fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe en tevens wil ik iedereen attent maken op de nieuwjaarsreceptie.
Het is ieder jaar gezellig druk op deze nieuwjaarsreceptie en wij verwachten wederom een goede opkomst van leden, sponsors, vrijwilligers, supporters, ouders van jeugdleden, begeleiders en trainers. Kortom iedereen die Spartanen een warm hart toedraagt en die houdt van een paar gezellige uurtjes is van harte uitgenodigd.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie uiteraard een terugblik door de voorzitter op het afgelopen jaar en een vooruitblik naar 2016. Noteer daarom dan ook allen de datum in de agenda of op de kalender en spreek af met je teamleden om aanwezig te zijn op zondag 8 januari. Het belooft als velen aanwezig zijn een gezellige middag te worden. We kunnen zo het kerstreces op een goede wijze afsluiten en de feestdagen gezamenlijk uitluiden.

Nieuwjaarsreceptie                 Zondag 8 januari               Aanvang 15.00 uur.

Voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie worden er een aantal onderlinge wedstrijden gespeeld.

De planning van deze wedstrijden wordt nog bekendgemaakt via onze website.

Alle vrijwilligers bedanken wij voor de inzet in het afgelopen jaar. Wij hebben middels een kaart en een kleine attentie alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Uiteraard houden wij ook dit jaar weer een vrijwilligersavond. Deze avond wordt gehouden op vrijdag 20 januari. Deze avond begint om 20.30 uur en de muziek wordt dit jaar verzorgd door Duo Joyride.

Wij hebben ongeveer 250 kaarten met een kleine attentie rondgebracht en hopelijk niemand van onze vrijwilligers vergeten. Mochten wij iemand zijn vergeten laat mij (jack.stam@me.com) dat even weten en wij zullen een eventueel gemaakte fout herstellen. (kaartjes en attenties worden vanaf 19 tot 24 december bezorgd)

geplaatst op 20-12-2016