HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

de-greeuw

Update Renovatie Sportcomplex - oktober 2013

Update Renovatie Sportcomplex - oktober 2013

Dit voorjaar hebben we ons mooie, gerenoveerde sportcomplex in gebruik genomen. Dat wilde niet zeggen dat alle werkzaamheden helemaal waren afgerond. Om het complex moest er nog heel veel gebeuren. Inmiddels zijn we een klein half jaar verder, en zijn de meeste werkzaamheden klaar. Wat is er de afgelopen tijd allemaal gedaan ? Allereerst is het trapveldje aan de voorzijde in ere hersteld. Tijdens de bouwperiode heeft dit veldje zwaar te lijden gehad onder alle activiteiten. Daarnaast lag er nog een behoorlijke berg grond, die uit de uitgegraven fundering kwam. Deze grond is afgevoerd, het veldje vervolgens gespit, gevreesd, uitgevlakt en uiteindelijk opnieuw ingezaaid. De grasmat is inmiddels weer mooi groen, al is wel duidelijk dat dit veldje de komende tijd nog de nodige aandacht nodig heeft.

Na het herstel van het veldje en nog wat ander grondwerk, werd er vlak voor de bouwvakvakantie begonnen met de herbestrating van het toegangspad en de aanleg van de fietsenstalling en het terras. Na de vakantie zijn deze werkzaamheden afgerond, en beschikken we nu over een mooi ruim terras en een mooie plek voor de fietsen.

Hierna is de gemeente aan de gang gegaan met de aanleg en vervanging van het hekwerk op en om het complex. Bij ons was de grote wens het complex goed te kunnen afsluiten al langere tijd aanwezig. In bijzonder goed overleg met de gemeente hebben wij daar een hele mooie passende oplossing voor gevonden. Als laatste zullen wij de komende weken de hoofdentree nog voorzien van poort zodat het complex volledig fietsvrij zal zijn. De fietsen kunnen in de fietsenstallingen bij de entree worden geplaatst.

De Tuinwijzer Hoveniers zijn begonnen met de inrichting van het laatste stukje zwarte grond bij de entree. Zij zullen dit de komende weken afmaken en creëren daarmee een creatief stukje groen op het complex.

Nu het weer buiten zo af en toe niet meer zo uitnodigend is om lang buiten te verblijven, richten wij ons nu meer op de verdere afwerking van de inrichting van de kantine, de bestuurskamer en de gangen. De komende weken zullen de resultaten daarvan zichtbaar worden.

En zo hopen we, na ruim een jaar heel hard werken, de laatste hand te kunnen leggen aan de renovatie van ons sportcomplex. Een bijzonder project met een prachtig resultaat !!



geplaatst op 21-10-2013