HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

cafe-restaurant-partycentrum-stam

Nieuwe website VV Spartanen

Gelukkig is de website weer in de lucht en kunnen wij diverse zaken weer beter communiceren met elkaar. In de korte periode dat onze website uit de lucht was hebben we kunnen constateren dat we als vereniging absoluut niet meer zonder dit medium kunnen werken.

De afgelopen vijfenhalf jaar heeft onze webmaster Ineke ontzettend veel tijd gestoken in het beheer van onze site. Zij heeft Spartanen een gezicht gegeven op het World Wide web. Ineke was precies, accuraat en zeer gedreven bij de input van onze website. Je stuurde een mailtje naar Ineke en zeer kort daarna stond het al op de site. Namens alle leden en vrijwilligers wil ik nogmaals Ineke bedanken voor de inzet voor onze vereniging in de afgelopen periode.

Na heel veel zoeken hebben wij in de personen van Henny Noordstra, Rinnie Rolsma en Greta Dijkstra drie mensen gevonden die deze belangrijke taak willen gaan overnemen. Aan het begin van het seizoen kregen wij te maken met vooral technische problemen bij het overzetten van de site en de gegevens. Tevens kwamen wij er toen achter dat de input op de site door Ineke wel heel veel vrije tijd van haar heeft gekost. Nog meer bewondering dus voor de inzet van Ineke.

Het bestuur heeft toen gekozen voor een nieuwe opzet van de site en hoopt dat daardoor het werk voor de nieuwe webmasters eenvoudiger zal worden. Met hulp van Dennis Veeken is er een nieuwe site gemaakt met directe input van programma, uitslagen en standen, ook qua vormgeving is de site aangepast en wij wensen onze nieuwe beheerders veel plezier toe bij het beheren van onze nieuwe site.

geplaatst op 22-11-2010