HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

via-sophia-reclame-vof

Kantine komend weekend


Komend weekend organiseert Everland weer de jaarlijkse Grand Prix van Wognum. Everland is tijdens dit evenement gewoon open voor Spartanen , alleen het beheer is niet in handen van Spartanen, maar in handen van Everland. Dit betekend dat het assortiment van Everland en de prijzen van Everland gehanteerd worden en niet die van Spartanen. Meer informatie over dit evenement vinden jullie in de tekst hieronder.


Met vriendelijke groet,

Alphons Commandeur


GRAND PRIX VAN WOGNUM

29e editie 11 t/m 13 januari 2013


Hou het weekend van 11 tot en met 13 januari vrij voor de Grand Prix van Wognum. Op de grote 6- baans ""PietSpeedway"" kunnen coureurs van jong tot oud gratis racen met door de organisatie ter beschikking gestelde miniatuurauto's. Wil je weten wat dit nu precies is, tik op YouTube het woord ""slotracen"" in en jawel, uren met filmpjes. Hoe uniek het evenement in Wognum ook is, we zijn echt niet de enige met deze tic. We zijn zelfs zeer modern, in deze tijden van het groene rijden en racen: wij rijden al jaren elektrisch. Jongerenvereniging Everland is in januari het groenste gebouw dat je je maar kunt voorstellen. 
Wie volgt zaterdag Jordy Benard op bij de junioren en zal zondag de snelle ""Terror"" Jaap Overboom zijn titel met succes verdedigen? Of wordt het Bas van Diepen in strijd met Tom Seinen?

De Agenda voor 2013

Vrijdagavond  11 januari vanaf 19.30 uur: AGIO bedoeld voor oud racers, maar ook voor de “ oudere jongeren”, de Boenluif/Bar Gezellig /Everland bezoekers van vroeger.

Zoals gebruikelijk bij ouderen worden tradities aangewend om datgene  nog eens dunnetjes over te doen wat hen vroeger ook al niet lukte maar nu is er een excuus: “ je wordt ouder papa” . Afgelopen jaar was Raymond Veeken ongenaakbaar maar Robin Stam zint op wraak en ook Peter Romein heeft nog wat goed te maken.


Zaterdag 12 januari vanaf 10.00 uur: races voor de jeugd van de Basisschool; inschrijven en trainen tot 13.00 uur waarna wedstrijden en finales (om ong. 17.30 uur)

Limo van (Gratus) Bleeker Bouw

Zakje Chips van Edwin van Diepen Voegwerk en Gevelrenovatie.

Cartal Rijsbergen Automotive sponsort middels het weggeven van leuke prijsjes.”


Zondag 13 januari vanaf 10.30 uur: alle leeftijden –incl de snelste junioren-, inschrijven en trainen  tot 13.00 uur waarna wedstrijden en finales (om ong 18.00 uur)

Er is een maximum aan het aantal deelnemers maar we proberen iedereen te laten rijden, kom dus op tijd.

Entree en deelname gratis, je hoeft geen eigen auto´s mee te nemen en aan de bar zijn consumpties verkrijgbaar(zaterdag alcoholvrij)  doch broodjes en etenswaar  kun je beter zelf meenemen: dat hebben we niet. Mocht je niet de hele dag kunnen meldt het ons dan even want waar mogelijk houden we er rekening mee.

Hoofdsponsor van De Grandprix van Wognum 2012 is voor de derde keer JR Motorsport.      

De technische specialiteit van JR Motorsport wordt in de praktijk gekenmerkt door betrouwbaar en duurzame techniek binnen de autosport. Dit wordt bevestigd door talrijke overwinningen tijdens endurance races. Dit jaar stonden ze oa op het circuit van Zandvoort, Assen , Zolder , Nurburgring en het weekend van onze Grand Prix zitten zij zelfs met een 24 uurs race in Dubai. De slijtageslag van het racen wordt opgevangen door innovatieve technieken, de juiste ingrepen en een slimme tactiek.

Prijzen zijn er te behalen ; voor iedereen een herinnering vaantje en voor zat. en zondag  de vier finalisten een beker, caps van JR Motorsport en de 1e prijs winnaars ieder 2 VIP kaarten voor de Gamma Racing Days op Assen ter beschikking gesteld door JR Motorsport.

Jongerenvereniging Everland bevindt zich op de (auto)Sportlaan 13 in Wognum, naast sv Spartanen en Cultureel Centrum het Trefpunt.

En natuurlijk ook, voor alle verse informatie en uitslagen:

www.pietspeed.nl (ook op You Tube)


Contact informatie: JC Everland Sportlaan 13 Wognum Tel. 0229840968

http://www.facebook.com/jceverland

geplaatst op 22-12-2012