HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

via-sophia-reclame-vof

De website wordt veranderd nog even geduld

De informatie verstrekking op de website is niet optimaal de laatste weken. We zijn druk bezig met het vernieuwen van de site en het zorgen voor een koppeling tussen onze website en de informatie van de KNVB.

Afgelopen periode werd er gebruik gemaakt van mijnclub.nu maar vanaf dit seizoen zijn we overgestapt op Sportlink. Sportlink draagt ook zorg voor publicatie van de apps wedstrijdzaken en voetbal.nl. Helaas is de koppeling nog niet optimaal dus het is schipperen. We verwachten dat de site op korte termijn gepubliceerd kan worden en daarbij ook de actuele informatie van alle wedstrijden. Dus nog even geduld.

 

Ook voor onze spelers, trainers en coaches is het even wennen. Voetbal.nl kan door iedere speler gebruikt worden waarmee dan ook direct inzicht gekregen kan worden over het team en de te spelen wedstrijden. Ook de persoonlijke informatie kan aangepast worden. Probeer het eens ! De beide apps staan in de shops van Apple en Android toestellen. Helaas werken de apps niet op een Windows telefoon.

 

Tot zover maar even. We wachten met spanning op de nieuwe site zodat we jullie weer alle actuele informatie kunnen geven.

 

Met vriendelijke groeten

 

Het voetbalbestuur

geplaatst op 25-10-2017