HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

administratiekantoor-a-sinnige

BaanBereik en De Hypotheker nieuwe subsponsors voor de SV Spartanen.

Met veel genoegen delen we mee dat we afgelopen week de contracten met twee nieuwe subsponsors hebben getekend. Naast de nieuwe hoofdsponsor Cartal Rijsbergen, hebben we nu twee subsponsors De Hypotheker en BaanBereik die zich beide voor drie jaar aan de vereniging verbinden.

Deze sponsors hebben ook binding met de vereniging doordat hun kinderen lid zijn.

BaanBereik

Op zaterdag 20 april na afloop van de gewonnen wedstrijd (14-0) van het dameselftal D1 tegen SEW is de sponsorovereenkomst ondertekent door Mona Roorda, directrice van BaanBereik. Het is de eerste ondertekening van het sponsorcontract in de nieuwe bestuurskamer. Het gaat om een contract van drie jaar, waar een mooie bijdrage wordt geleverd aan de gehele sportvereniging. Van die bijdrage zijn de handbalteams D1 en D2 in nieuwe shirts gestoken en een aantal reclame uitingen op het handbalveld en het A-veld van de voetbal geplaatst.

Overigens is het team D2 voorzien van de logo’s van BaanBereik en Autobandenbeheer van Michael Treep. Verder heeft BaanBereik ons complex voorzien van een aantal frisse prullenbakken. Daar boven op zal BaanBereik een actieve bijdrage doen in geval van sponsorevenementen en een speciale ledenactie. Iedere vacature die wordt aangeleverd via een lid van de SV Spartanen levert € 0,25 per gewerkt uur op. Hierdoor gaat zowel BaanBereik als de SV er op vooruit (win-win). Mona heeft twee dochters die bij de handbal spelen.

nieuwe shirts baanbereik en autobandenbeheer

Op de foto de D1 in nieuwe shirts samen met Mona Roorda (BaanBereik), Wendy Treep (Autobandenbeheer).

Jazeker, de Hypotheker! uit Hoorn is de nieuwe subsponsor voor de Sportvereniging. Hiermee hebben wij als vereniging voor de drie komende jaren een mooie sponsorbijdrage voor onze sportieve doelstellingen. Het contract is op donderdag 18 april door Ramon Bouman getekend op het nieuwe kantoor van De Hypotheker. Het betreft het voormalige ABN AMRO kantoor, welke is omgetoverd tot een frisse, eigentijdse winkel voor onafhankelijke hypotheekadviezen en taxaties. De Hypotheker heeft twee mooie locaties voor twee spandoeken op ons complex toegewezen gekregen, die bij binnenkomst niet te missen zijn. Toch mooi dat ondanks de crisis in de huizenmarkt een hypotheekbemiddelaar zich voor drie jaar aan ons verbind. Ramon Bouman heeft een dochter die bij de handbal speelt.

geplaatst op 26-4-2013