HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

cafe-restaurant-partycentrum-stam

Zondag 27 oktober 2013 was het eindelijk zover…. Naar Volendam!!

Deen Cup in het Volendam stadion tegen Hellas Sport E1, spannend..

Rond kwart over 11 vertrokken we met een grote groep supporters bij Spartanen vandaan en op naar Volendam.

De mannen van de E1 hadden er heel veel zin in en waren er klaar voor, de coaches waren iets wat gespannen, maar geloofde in hun team.

Bij aankomst werden de kaarten uitgedeeld (voor de wedstrijd van Volendam-De Graafschap) en gingen de mannen na een half uur naar de kleedkamer en kregen daar een shirt/broek/sokken van de Deen Cup, zodat ze er tip top uitzagen.

Na een goede warming-up waren ze er helemaal klaar voor en gingen ervoor!

Het begon met penalty’s, Spartanen mocht beginnen en Daniël schoot hem er lekker in, helaas Hellas Sport ook, de 2e mocht Jurgen nemen, maar ging niet goed, naast en Hellas Sport scoorde wel. Toen mocht Tim de laatste nemen en schoot hem in de kruising, Hellas Sport scoorde ook weer, dus was de stand 2-3 en mocht het op een gelijkspel eindigen, dan tellen de penalty’s mee.

Toen ging het echte half uur beginnen, zonder rust of wissel van helft! Beide teams waren goed aan het voetballen en onze mannen heel goed samen, Joey maakte al snel een heel mooi doelpunt 1-0. Het bleef over en weer gaan en gelukkig hadden/hebben we top keeper Tim en de verdediging Olav, Danny en Jay, opbouwend Hidde, Joey en Jurgen en aanvallend Boyd en onze invaller Daniël. Het ging goed en we kwamen nog verder op voorsprong 2-0 door een assist van Daniël en mooi schot van Boyd. Gelukkig bleven beide teams lekker voetballen en kwam er helaas nog een tegen doelpunt zodat de stand 2-1 werd. De laatste 10 minuten leken wel uren te duren (zeker voor de toeschouwers, die nogal erg aanmoedigde en met klaphandjes geluid maakte) Gelukkig kwam er na deze 10 minuten het fluitsignaal en waren onze mannen helemaal super(Deen) blij!!!

Na deze overwinning kregen de mannen een broodje/chips/mars en drinken van Deen namen ze een lekker douche en mochten we allemaal de wedstrijd van het eerste van Volendam kijken tegen de Graafschap, maar helaas na een mazzel doelpunt van de Graafschap was het 0-1 geworden, maar onze geluk kon evengoed niet meer stuk!!

Onze E1 van Spartanen is het eerste team van Spartanen die door is naar de volgende ronde met nu al als prijs dat er 2 spelers van de Selectie van Volendam een training aan dit TOP team komt geven! Het volgende optreden in de Deen Cup Volendam is op 21 februari 2014.

 

geplaatst op 28-10-2013