HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

cafe-restaurant-partycentrum-stam

Sportveiling

De verbouwing van het  Spartanen voetbal- en handbalcomplex vordert

 Na jarenlange onzekerheid was eindelijk de kogel door de kerk, de handbal en voetbal werden niet verplaatst naar de Bloesemgaard maar mocht blijven in de dorpskern van Wognum. Een gevolg hiervan is dat we nu moeten gaan investeren in de gebouwen. Dit alles vergt natuurlijk een aanzienlijke  investering ! 

Verbouwing kantine, extra kleedkamers, handbalcomplex en voetbalcomplex worden samengevoegd tot één complex en dan hebben we het nog niet  eens over de inrichting.

Hoe dit alles te bekostigen ?  Natuurlijk naar de bank om een lening aan te vragen, maar ja dan krijg je meestal net genoeg om te verbouwing te realiseren.  Er waren veel creatieve ideeën om extra inkomsten te genereren, degene die ons het meest aansprak was een Spartanen Sport Veiling. 

In navolging van vele gemeenten om ons heen (met diverse  doelen) gaan we nu op 16 maart 2013 een veiling organiseren in .

Een aantal mensen hebben de  handschoen opgepakt  om de veiling op poten te zetten. We komen er nu al achter dat dit niet zo maar een klusje is. Het is een hele organisatie om dit alles goed te laten verlopen.  We zullen in de nabije toekomst  mensen gaan benaderen die ons kunnen assisteren om de Spartanen Sport Veiling tot een succes te maken.

Natuurlijk zullen we ook vragen om inbreng van leuke en interessante kavels. We hebben onderhand al leuke kavels ontvangen.

Wij hopen een ieder van de vereniging te bereiken, het grootste gedeelte van onze vereniging bestaat uit jeugdleden, wij hopen dan alleen niet op inbreng van de  senioren maar ook zeker van ouders van de kinderen die bij de handbal en voetbal elke week veel plezier beleven.

In januari zullen wij u verder informeren over de vorderingen.

Namens het veiling comité;

Marjo Wuite, Simone Bruins, Koos Stam, Gerard Laan, Carlo Pietersma, Ted Krijnsen, Gerrit Dekker  en Jan Starmans

Email: sportveilingspartanen@hotmail.nl

geplaatst op 28-12-2012