HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

cafe-restaurant-partycentrum-stam

Rolstoelhandbal

Rolstoelhandbal

Op zaterdag 4 april wordt er een rolstoelhandbaltoernooi georganiseerd door Sportvereniging Spartanen uit Wognum. Het rolstoelhandbaltoernooi wordt gehouden in Sport- en welnesscentrum De Bloesem, Conferencelaan 19 in Wognum van 12.00-15.00 uur.

Een speelster van het recreantenteam heeft een vriend die rolstoelhandbal speelt bij Heliomare. Dit team heeft weinig tegenstanders in Noord-Holland om te oefenen. Tevens is het een onbekende sport in de wereld van mensen met een lichamelijke beperking. Meestal kent men wel rolstoelbasketbal en –tennis. Het team van Heliomare wil graag extra trainen en wil de sport promoten.

Meedoen

Volwassenen en de oudere jeugd kunnen meedoen aan dit toernooi. Zij kunnen dan kennismaken met de handbalsport. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een sportrolstoel. Het team van Heliomare neemt rolstoelen mee. Ook als u geen beperking heeft bent u van harte welkom om mee te doen of om te kijken.

Aanmelden

Wilt u meedoen om kennis te maken met rolstoelhandbal dan kunt u zich opgeven via de regiomedewerker Aangepast Sporten, Ageeth Bakker. Zij is te bereiken op telefoonnummer: 0229-287702 of via de e-mail: abakker@sportservicewestfriesland.nl.
Informatie via de vereniging is te verkrijgen bij Martine Dupker, m.dupker@ziggo.nl.

geplaatst op 28-2-2015