HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

wireitup

Laatste nieuws 4 tegen 4 toernooi

Beste coaches/begeleiders en deelnemers van het 4 tegen 4 toernooi.

Bij deze de laatste informatie omtrent het 4 tegen 4 toernooi van a.s. zaterdag!

In totaal hebben we bijna 70 aanmeldingen! Top! Om alles in goede banen te leiden is het van belang dat iedereen deze brief goed leest!

We willen dat alle kinderen UITERLIJK 09:30 in de kantine plaatsnemen! Hier zal Lex Marcus aan iedereen gezamenlijk uitleg geven over de spelregels! Let dus goed op! Hier horen de spelers ook de samenstelling van de teams en in welke kleedkamer ze zich kunnen omkleden!!!

10:00 uur exact start het toernooi. Er worden wedstrijden van 15 minuten gespeeld met tussendoor 5 minuten pauze! Het toernooi zal uiterlijk 12:30 uur afgelopen zijn!

EEN DRINGEND VERZOEK VOOR DE OUDERS

Om dit toernooi mogelijk te maken hebben we een aantal toppers weten vast te leggen!

Zo hebben we 6 scheidsrechters geregeld: Rick van Stralen, Kevin Mol, Christiaan Commandeur, Anthony Stam, Bas Pronk en Boy Beerepoot! Ook zij dienen om 09:30 in de kantine aanwezig te zijn voor uitleg van de spelregels!

Mary Boots zal het omroepen van de wedstrijden verzorgen en zal zij de prijsuitreiking doen. Tevens is de (hopelijk niet nodige…) ehbo in haar handen.

Lex Marcus en Ronald Deen zorgen dat de velden er goed bij liggen en fungeren als aanspreekpunt.

Kevin Boots zorgt voor het doorgeven van de standen en overig bijkomstige werkzaamheden.

We hopen ook op aanwezigheid van ouders. We willen dat elk team begeleid wordt door een ouder. Dit om alles vlotjes en soepel te laten verlopen! We rekenen er dan ook op dat er genoeg ouders komen kijken om te ondersteunen. Anders wordt het lastig om het te organiseren!

We gaan ervan uit dat alles duidelijk is en dat iedereen zorgt dat hij/zij om 09:30 uur in de kantine aanwezig is! Uiteraard hopen we op mooi weer, dan zal het zeker een leuk toernooi worden!

Veel succes en plezier allemaal!

Namens de organisatie,

Frank Dekker

geplaatst op 3-10-2011