HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

administratiekantoor-a-sinnige

Bouwnieuws

De werkzaamheden aan de nieuwbouw van de kleedkamers en de renovatie van de bestaande kleedkamers zijn al ruim een maand bezig. En het werk vordert gestaag.

De fundering van het nieuwe gedeelte is gestort en daarna zijn de binnenmuren opgetrokken. Deze week zijn de dakplaten op deze binnenmuren neergelegd. De installateur is ondertussen ook druk bezig met leidingen trekken en de overige voorbereidingen. Ook is er deze week begonnen met het metselen van de buitenmuren.

In het bestaande gedeelte zijn de sloopwerkzaamheden in volle gang. In de bestaande kleedkamers is waar nodig het tegelwerk eraf gehaald en zijn er hier en daar al binnenmuren weggehaald om ruimte te maken voor de toekomstige WC's, bestuurskamer etc. Ook is er deze week begonnen met het slopen van de bestaande dakbedekking en het vervangen van de betonnen dakplaten.

De gevel van de kantine aan de kant van het A-veld is helemaal open gewerkt. Hier zal binnenkort de glazen pui geplaatst worden. Ter ondersteuning staat de hele kantine vol met stempels om het dak te ondersteunen. In de keuken is de muur naar de oude bestuurskamer doorgebroken en vormt nu al 1 geheel. De nieuwe doorgang tussen de kantine en het nieuwe gedeelte is inmiddels gemaakt. De oude dakbedekking van de kantine is er ook afgehaald en zal deze week nog worden vervangen door nieuwe.

Het is elke dag een drukte van jewelste op de bouwplaats en Aannemingsbedrijf Wit Wognum is op alle fronten bezig met het realiseren van onze bouwplannen.

We hopen op nog een paar weken met het liefst zo weinig mogelijk neerslag, zodat we met Kerst zoveel mogelijk wind- en waterdicht zijn. Dus wat ons betreft dit jaar geen witte, maar een droge Kerst.

Groet,

Het Bestuur

 

geplaatst op 3-12-2012