HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

de-greeuw

Wetenswaardigheden Spartanen website

Beste voetballiefhebbers,

De nieuwe website van V V Spartanen is alweer een tijdje in gebruik. Natuurlijk zijn er hier en daar nog schoonheidsfoutjes, maar daar wordt aan gewerkt. Mocht u ergens fouten opmerken, schroom dan niet om deze ons te mailen. Per slot van rekening behoort voor iedereen de site duidelijk en overzichtelijk te zijn.
Hieronder treft u een kleine uitleg over de werking van deze site.

Als u op de Spartanen homepagina inlogt, ziet u aan de linkerkant allerlei menu´s in de zogenaamde grijze balkjes.
Sommige menu´s bevatten submenu´s. Bijvoorbeeld het menu Wedstrijdverslagen die onderverdeeld zijn in submenu´s Spartanen 1, Senioren, Junioren, Meisjes, Pupillen en Toernooien. Wanneer u een verslag wilt lezen van een van deze submenu´s, klikt u het desgewenste submenu in en kunt u de wedstrijdverslagen lezen.
Nog een voorbeeld: Het menu Club Informatie, dit menu is ook weer onderverdeeld in een aantal submenu's. Klik het gewenste onderwerp aan zodat u de informatie lezen. Nieuw is het submenu Gevonden voorwerpen.

Tevens willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om coaches/ouders/begeleiders of spelers uit te nodigen om wedstrijdverslagen in te sturen. Het is ook mogelijk om foto's te plaatsen bij een verslag. Wij zien het graag tegemoet.
Heeft u verder nog ideeen of suggesties, laat het ons maar weten.

 

Vriendelijk groet,

Websitebeheer, webmaster@spartanen.nl

 

 

geplaatst op 30-12-2010