HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

de-greeuw

Wisselbeker Kerstoernooi terug van weggeweest

Op maandag 27 december werd voor de 33e keer het traditionele kersttoernooi tussen de SEW jeugd en de Spartanen jeugd in sporthal ’t Span gehouden. Vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur zijn maar liefst 38 wedstrijden gespeeld. Vanaf het begin ging de stand gelijk op wedstrijden werden gewonnen, verloren en menig maal werd er gelijk gespeeld. Rond het middaguur had SEW een voorsprong van 7 punten weten te bemachtigen. Dit was het signaal om de achtervolging in te zetten. Vorig jaar trok SEW namelijk ook aan het langste eind. Beetje bij beetje kwamen wij terug in de strijd om de fel begeerde bokaal. De F pupillen hebben een ware inhaalslag bewerkstelligd. Na het spelen van de laatste wedstrijd is de beker, uit handen van Jeroen Tesselaar, weer in (vertrouwde) handen terecht gekomen.

Wederom hebben beide verenigingen laten zien dat op een prima wijze samen is gewerkt om deze dag voor ongeveer 300 jongens en meisjes te organiseren. Rivaliteit mag, sportiviteit viert echter de boventoon.

Iedereen die ervoor gezorgd heeft om deze dag weer tot een succes te maken: bedankt! Onze buren wensen wij veel Strijd en Wilskracht om volgend jaar de wisselbokaal te heroveren.

Namens Peter Molenaar.

geplaatst op 30-12-2010