HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

cafe-restaurant-partycentrum-stam

Gezocht: een aantal spelers voor ons veteranenteam.

Afgelopen maand hebben door diverse redenen een zestal spelers moeten opzeggen. Wij komen nu een stuk of zes spelers te kort bij een van onze veteranen elftallen. Heb jij geen zin om samen met een aantal vrienden kennissen te komen voetballen? Voetballers die gestopt zijn en toch dat kleedkamergevoel missen zijn van harte welkom. Samen op zondagmorgen een partijtje voetballen is toch een prachtige en gezonde vrije tijdsbesteding. Zelf voetbal ik ook al jaren in het andere veteranenteam en ik kan uit ervaring spreken dat wij altijd veel lol hebben; voorafgaande de wedstrijd, tijdens de wedstrijd en uiteraard daarna. We hebben nu voor dit veteranen team acht spelers en wij streven naar minimaal veertien spelers per team. In de praktijk blijkt namelijk dat er altijd wel een speler geblesseerd is of andere verplichtingen heeft.
Het zou mooi zijn als een groepje oud voetballers (rond de 35 of ouder) de kicksen weer uit de kast gaat halen en zich gaat aansluiten bij dit veteranenteam.

Als je liever op je bed ligt op zondagmorgen of iedere zondagmorgen naar ouders / schoonouders op de koffie gaat hoef je niet te reageren. Andere enthousiastelingen heel graag reageren.

Voor info en opgave mailen naar jackstam@quicknet.nl.

geplaatst op 31-7-2011