HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

cafe-restaurant-partycentrum-stam

Bouwupdate

De donkere dagen voor Kerst waren cruciaal in de planning van de bouw. Het zou namelijk heel goed uit komen als voor de Kerst de cement dekvloer in het nieuwe gedeelte aangebracht zou zijn. Dan kan deze namelijk gedurende het Kerstreces drogen en uitharden. In de weken voor Kerst is dan ook alles op alles gezet om deze deadline te halen.

En met veel man- en wilskracht, van Aannemingsbedrijf Wit Wognum en de verschillende onderaannemers, is het uiteindelijke doel bereikt !!

De eerste lagen van de dakbedekking zijn aangebracht. Daarnaast zijn de lichtkoepels over de gangen aangebracht. Daardoor valt er niet alleen in de gangen, maar ook in de kleedkamers altijd natuurlijk licht naar binnen.

Het metselwerk buitenom is nagenoeg helemaal afgerond. De strakke lijnen van het nieuwe aangezicht worden al duidelijk zichtbaar. Onze kenmerkende rode kleur zal later nog worden aangebracht. De nieuwe gevel van de kantine, bijna geheel van glas, is in de laatste week geplaatst.

Inmiddels is de nieuwe toegangsdeur ook geplaatst. Vlak naast de nieuwe hoofdingang is een uitsparing gemaakt voor een symbolische gedenksteen. In tegenstelling tot berichtgeving op de website van onze blauw-witte buren, is deze gedenksteen nog niet geplaatst. Wij hopen ook dat Bas nog tijdens zijn actieve loopbaan als metselaar bij SEW het metselwerk daar kan verzorgen. Wij willen graag onze feestelijke, officiële opening opluisteren met een vriendschappelijke derby der derby’s en nodigen onze buren daar bij deze voor uit. De return op het nieuwe sportcomplex van Nibbixwoud hopen wij met onze huidige, jonge selectie te kunnen spelen. Al is de verwachting dat de tegenwoordige talenten uit de F-jeugd de derby in de verre toekomst in ons voordeel moeten gaan beslissen.

Maar genoeg over deze blauw witte graffiti…..

Binnenin zijn in de bestaande bouw, de vertrekken naar de nieuwe situatie aangepast. Dat wil zeggen dat er aparte toiletruimten gemaakt zijn (dus geen toiletten meer in de kleedkamers). Voor de bestuurskamer is een nieuwe ruimte gecreëerd aan de (voetbal-) veld kant van het complex. Deze is ook voorzien van een mooie glazen pui.

De vloerverwarming in het nieuwe gedeelte is uitgelegd in de gang en de kleedkamers. De laatste dagen voor de Kerst is de cement dekvloer aangebracht.

Op de foto's een impressie van de werkzaamheden de afgelopen weken.

Groet,

Het Bestuur

 

 

 

geplaatst op 4-1-2013