HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

baanbereik

Sponsoren:

de-greeuw

Vernieuwde website

Zoals je kan zien is de website vernieuwd, Het grootste gedeelte is hetzelfde gebleven, een verandering vooral vanwege technische en beheers redenen is gedaan, zijn de veranderingen voor de bezoekers beperkt.

Menu
De grootste verandering is het menu, het menu aan de zijkant is komen te vervallen. Het nieuwe menu is te vinden aan de bovenkant van de pagina onder het logo. Extra menuopties worden zichtbaar als je op een hoofditem staat.

Nieuws
Nu het weer druk is met kampioenschappen, toernooien en alvast nieuws over het volgend seizoen, is de ruimte om het nieuws te tonen vrij beperkt door een plaatje erbij te kunnen voegen die nauwelijks wordt gebruikt.

Foto's
Het foto gedeelte is compleet anders, in de oude situatie werd er nauwelijks van de fotoalbums gebruik gemaakt. Nu het beter wordt weergegeven en het voor ons ook beter te beheren is, hopen wij hier iets actiever mee te kunnen zijn.

Handbalcompetitie
Hierin is op zich niks gewijzigd, alleen weten er maar weinig wat de mogelijkheden ermee zijn. Het overzicht heeft de beschikking over de complete landelijke competitie. Daardoor is het mogelijk om de wedstrijden, uitslagen en standen van andere teams te bekijken zonder deze weer bij de bond op te moeten zoeken. klikken op een team

Elk team is een menu optie, als je daarop klikt, heb je de keuze om het programma, de uitslagen of de standen van het desbetreffende team te bekijken. Daarnaast is de accommodatie waar gespeeld wordt ook een knop. Daarbij krijg je het adres te zien en heb je een keuze om het programma op die locatie te bekijken en de route naar de accommodatie toe bepalen. klikken op een team

Verdere toepassingen:
Vertrektijden en vervoer. Het is mogelijk om vertrek/aanvangstijden in te voeren, zodat deze ook in het overzicht komen te staan. Hier hebben sommige coaches al toegang tot.

geplaatst op 5-5-2013