HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

de-hypotheker

Sponsoren:

wireitup

Spartanen 1 mag zondag 11 juni in en tegen Fc Den Helder promotie afdwingen!

Spartanen 1 mag zondag 11 juni in en tegen Fc Den Helder promotie afdwingen!

Den Helder – Zondag moet het gaan gebeuren en nadert Spartanen de apotheose van het seizoen, in de allesbeslissende wedstrijd tegen Fc Den Helder. Met na afgelopen weekend in de laatste minuut de verlossende 1-0 voorsprong , met de steun van iedereen die Spartanen een warm hart toedraagt en de benodigde support vanuit heel Wognum, met een oproep aan alle fans om onze jongens aan te komen moedigen, toe te juichen en ondersteunen om de dik verdiende en door iedereen gegunde promotie naar de 2de klas zondag te bewerkstelligen.

De wedstrijd wordt gespeeld op het C-veld (kunstgras) aangezien hun A-veld op dit moment wordt gerenoveerd. Zondag 11 juni 14:00 uur sportpark de Streepjesberg BE THERE !!

Aangezien er op het Spartanen-complex het gehele weekend beach-handbal wordt gespeeld, zullen mogelijke festiviteiten gewoon worden ingepast rondom de andere tak van Spartanen. Het zou zomaar zondag nog lang onrustig kunnen zijn aan de Sportlaan in Wognum!!

Ook de weken erna staan volop festiviteiten op het programma, zoals op zondag 18 juni de jaarlijkse Familie-voetbaldag met deze keer muziek van de bekende Leekerweide-Dj Sjors. Het weekend erna staat weer in het teken van het Stratenvoetbal op het handbalveld van Spartanen, een toernooi waarbij ook nog finales in het weekend erna gespeeld worden. Klapstuk voor Spartanen deze zomer wordt, naast de promotie naar de 2e klasse, het affiche Spartanen 1 - FC Volendam`1. De profs van het andere Oranje zullen dan in Wognum de start maken voor hun oefencampagne met het oog op het seizoen 2017-2018. Op zaterdag 8 juli zullen alle gerenomeerde namen acte de présence geven tegen het eerste elftal van Spartanen, waarbij afscheid genomen zal worden van keeper Anthony Groen en mogelijk diverse nieuwe spelers van de partij zullen zijn, o.a. Alkis Kaklis van Hollandia, Joeri Zuiker topscorer SEW en Mustafa Afhakame, eveneens terug van SEW naar Spartanen.

Het bestuur van Spartanen hoopt op veel support bij alle evenementen!!

geplaatst op 9-6-2017