HOME    |    CONTACT & ROUTEBESCHRIJVING    |     WEBSHOP

WOGNUM

logo sv spartanen
Trekhaken.nl
sponsorkliks

Onze Subsponsoren:

installatieburo-j-kamp

Sponsoren:

administratiekantoor-a-sinnige

Spartanen gemeenschapsveiling

Beste leden,

Zoals u misschien al gehoord heeft is op 21 oktober is de Spartanen gemeenschapsveiling bij café Stam.
3 jaar geleden is dit ook door onze vereniging georganiseerd en was een groot succes.
Een groot deel van de opbrengst is voor onze vereniging!
Om de veiling tot een succes te maken en een hoge opbrengst te behalen, zijn kavels nodig. Het veilingcomité probeert via Walhalla en via wijklopers zoveel mogelijk Wognummers te bereiken. Ook worden veel bedrijven benaderd.

Via deze weg wil het comité ook alle leden van de verenigingen bereiken en willen wij jullie dan ook vragen een kavel aan te bieden of te bedenken. Deze kan je zelf of met een groep of team aanbieden. Of het nu een appeltaart is of en heel waardevolle kavel, alles is welkom. Op die manier kan een gevarieerd aanbod van kavels worden samengesteld en is er op de avond zelf voor iedere portemonnee iets om op te bieden.

Door het aanbrengen van een kavel steunt u onze vereniging.

In het Walhalla van deze week kunt u het aanmeldformulier vinden. De week komen er wijklopers langs om de formulieren op te halen.

Uiterlijk 15 september dienen de formulieren binnen te zijn. Als een kavel opgehaald moet worden, dan nemen de wijklopers contact op. En voor ‘uitjes’ en dergelijke wordt een tegoedbon gemaakt. U kunt uw kavel ook op www.spartanen.nl onder het kopje veiling zelf opvoeren.

Namens alle verenigingen die meedelen in de opbrengst van de veiling alvast heel hartelijk dank!

Deelnemende verenigingen.

EHBO vereniging Wognum-Nibbixwoud,Fanfare- en drumbandvereniging Ons Genoegen, Volleybalvereniging Wognum,Toneelvereniging De Oefenschool, Forever Young, Tennisvereniging Wognum, De Zonnebloem afdeling Wognum, Musicalvereniging Wognum, Scouting Pius X, R.K. Emmausparochie -Hiëronymuskerk

Jongerenkoor UpBeat en SV Spartanen

Met vriendelijke groet,

Spartanen

geplaatst op 9-9-2017